13/04/2024
SKOPJE

Срцето гледа,…. посветено на Игор – Таггед

Не постои растојание што е потребно.

Имам Соба полна со Тебе.

Слушам Песна и ете Ти.

Гледам во Слика и таму си Ти, а ако погледнам низ Прозорецот, сè уште си.

Тоа е работа на СРЦЕТО.

Срцето не се грижи за далечините :

– Доволно е да те почувствува со секој здив, со секој отчук. 

 

Посветено на Игор – Таггед 

 

 

515 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: