03/10/2023
SKOPJE

Спротивности

Секој има две страни,

Секој во Себе носи светла и темна страна,… 

Разликата е во нашата контрола,

што сакаме да преовладува во Нас,

Доброто или Лошото,.. 

197 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: