04/02/2023
SKOPJE

Специјално расположение,…

Денеска од сабајле сум во специјално расположение, ја средував куќата, однесов некои работи во собата на син ми.

Тоа беа некои списанија за вежбање кои ги користеше Ненад, мојот син и мојот љубовник.

На моите пријателки им пречеше што сум со него инаку е пет години помлад од мене, неуморен за секс.

Живееме заедно и секој слободен момент го користиме за секс.

Син ми Ненад има 20 години, а после смртта на мојот сопруг се преселивме во куќа на Иван, беше комотна со базен и во елитна населба во Скопје.

Мојот љубовник Иван не е првиот маж после смртта на мојот сопруг, но е прв со кој заедно живееме.

До тоа дојде спонтано, а и многу убаво се сложуваа со син ми.

Во собата на син ми беше премногу растурено, ги оставив весниците на масата и приметив дека компјутерот му е вклучен.

Отворив од радозналост, и одеднаш шок, моја слика како клечам гола со раширени нозе, но тоа беше првата, а наредните сто беа средени по систематика.

Не можев да верувам, а и што има да се чудам, тој има само 20 години.

Јас имам 40 па го изгубив паметот и само на кур мислам.

Овие слики ми ги направи Иван, ама како стигнале до син ми тоа не ми беше јасно.

Имаше и слики и клипови каде што јас се ебам со Иван и со еден негов пријател.

Бев спремна на се само да го задржам Иван.

Место тоа да ме повреди и разбесни, јас почнав да си ја дркам.

Воопшто не се чуствувам непријатно.

Инаку порано ми сметаше кога Иван ќе почнеше да ме бакнува пред син ми. 

Почна се на базенот, кога Иван почна да ме бакнува, легна на мене ми го откопча градникот и почна да ми ги бакнува градите.

Ненад беше на два метра од нас и се гледаше, а јас имав испиено две ледени сангрии и тоа ме отупаве.

Се противев, а тој се подигна и го праша Ненад дали се сложува со тоа дека мајка му има најубави гради, на тоа Ненад се насмевна и потврди.

Почнавме да се ебеме.

Имав чуство дека ме гледа Ненад, а најискрено и не ми беше страм.

Свршив во истиот момент.

Ненад лежеше и пред него имаше списание и се преправаше како да го чита и да не го интересира тоа што се случува.

Од тој ден почнав да носам провокативна гардероба и да се соблекувам пред син ми.

Еден ден Иван се тушираше и ме повика во купатило да му се придружам.

Се ебевме како луди ми беше прекрасно, но кога излеговме од купатилото така голи да продолжиме во спалната наидовме на Ненад кој лежеше на креветот. 

Иван ме натера да ја затворам вратата од собата на син ми , а јас со него легнав во спалната.

Почна да ме милува и бакнува.

Се завртев накај Иван и го погледнав но тој само ми рече ајде малку почни да ми го пушиш, а јас како маѓепсана веднаш почнав му го пушам,  за неколку секунди Иван се лизна надоле и почна да ми ја лиже, морам да признам дека ми беше прекрасно.

Седнав на курот на Иван почнав да се набивам на него.

Ух колку беше убаво, свршивме заедно.

Од тогаш се ебеме секогаш кога за тоа имаме прилика уствари тогаш кога Ненад, мојот син не е присутен. 

 

346 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: