28/09/2023
SKOPJE

Сопствена слобода,…

„Отсекогаш мислев дека Луѓето те Мразат

Затоа што не можат да Манипулираат со Тебе, 

Така што ако некој те Мрази

Тоа е симбол на сопствената Слобода“.   

 

 

356 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: