14/04/2024
SKOPJE

Сонува,…

Потоа доаѓа Вечерта и

разбираш дека има Работи што не можеш да ги Направиш…

Работи што не можеш да ги Имаш…

Работи што не можеш да ги Постигнеш.

Но, нема НИШТО за што не можете да Сонувате.  

 

 

 

307 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: