04/02/2023
SKOPJE

Солза,…

Сакам да сум СОЛЗА, 

Да се родам во твоите очи, 

Да се лизнам по твојот образ, 

И да умрам на твоите медени усни,…..  

АВТОР НА ТЕКСТОТ : “Сони“ 

 

 

585 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: