29/01/2023
SKOPJE

Со вкус на кокос,….

кокос

Да ти го лижам пичето

Сакав да вриснам од задоволство,но не смеев, комшијата, нејзиниот сопруг спиеше во другата соба.
Свршив уште еднаш, ама сега во нејзината уста, ни една капка од спермата, не смееше да пропадне, се проголта мојата комшивка.
Со денови ме болеше курот од нејзините заби, а јајцата ме печеа од нејзините нокти,
ама ако, сето тоа би го издржал уште безброј пати.
Вкусот на медени гради и пичка со вкус на кокос, е вреден за секаква болка.

 

433 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: