14/04/2024
SKOPJE

Смислата на мојот живот,…

„Тој не ни знаеше дека ми ја покажа смислата на Мојот живот,

како во игра на логика,

каде што поместувањето на еднa ќибритка ја менува смислата на сè,

а не се ни посомнева дека Неговото присутство

ми ја покажа причината за Моето постоење.”  

 

 

       АВТОР НА ТЕКСТ и предлог на слики: “Есен во мене“ 

 

429 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: