14/04/2024
SKOPJE

Слободна како ветар,…

Јас Не припаѓам на Никого.

Јас припаѓам на Моите Избори.

Одам таму каде што ме пречекуваат.

Таму каде што знам дека ме чекаат, каде што чувствувам дека ме ценат.

Каде што велат „ми недостигаш“ и каде ми покажуваат дека слушаат се што велам.

Таму, …..Јас сум на тие места.

Се останато е премин,

формалност,

срдечност,

НО НЕ И ПРИСУСТВО. 

 

 

674 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: