03/10/2023
SKOPJE

Скршени правила,…

Понекогаш мораме
Да ги скршиме правилата
И да го следиме нашето срце  

***

Можеби тоа е нашата љубопитност
Можеби тоа се нашите желби
Или можеби тоа е ништо   

*** 

Живеејќи со жалење, 
Само си ја измачуваме душата
Не знаејќи што може да биде ….  

 

293 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: