04/02/2023
SKOPJE

Шепот,…

И Таа ми ги шепна Волшебните 2 збора на Уво, 

Ако сум Запален, Ти ќе се направиш ПЕПЕЛ,   

Ќе Умреш со СПОМЕНИ, А Не со Соништа..!!!    

 

 

379 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: