04/02/2023
SKOPJE

Шепот,…

Кога ќе ме Допреш, со Твоите раце,

Ме опустошува таа мешавина од нежност и безобразност што ми ја шепотиш по кожата,

кога ме разгалуваш како Дете,

додека ме ебеш како Курва.

И се откажувам од Се,…

Се препуштам на ТЕБЕ,…   

 

 

 

191 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: