29/01/2023
SKOPJE

Секс,…

Ги протна прстите низ ластикот на моите гаќички и полека ми ги движеше по нозете…

Ме тапкаше за да ја подигнам едната, а потоа другата нога, на нежен начин.

Потоа со рацете ми ги заокружи глуждовите и со совршен маневар ме принуди да ги раздвојам.

Гледав надолу за да го набљудувам и дишев со паузи, ми предизвика бранови од неверојатни реакции во телото, бев беспомошна пред него, немав решение, немав лек, а неговиот поглед го најде мојот …

Мојата запалена и чувствителна кожа се растопи како да е во бура и тој не го запре неговиот јазик, додека течноста што капе не го намокри моето меѓуножје. 

– „Мислам дека прво ќе те оставам да дојдеш до крајот, а потоа ќе те скршам на две“, рапаво рече. 

Го голтнав неговото страсно ветување додека тој продолжи да ми поминува со отворените раце преку моите нозе, од мојата влажна вагина до мојот задник, а потоа силно ме повлече кон својот нетрпелив и немилосрден кур што, барајќи слава, силно го закова во мене. 

 

 

 

 

338 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: