10/12/2023
SKOPJE

Секоја ноќ,…

„Тој луташе долго, без да знае дека некоја го чека на другата страна на самотијата, секоја ноќ..
Секоја ноќ неговите прсти танцуваа по друго тело, а моите крвареа стискајќи ја надежта.
Дали знае? Дали чувствува?
Прашања кои никогаш не добија одговор..
„Ќе дојдеш еден ден, го знам тоа..“ – му шепотев во соништата.
Но тој никогаш не пристигна.  

 

Автор на текст и предлог на слики :“Есен во мене “ 

362 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: