05/02/2023
SKOPJE

Се поминува,…

Се ПОМИНУВА ! 
Времето во кое веруваш…Сонот во кој се надеваш…Радоста во која имаш доверба,..
Среќата што те одржува … Љубовта што те збунува.
Ќе помине и Болката.

348 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: