04/02/2023
SKOPJE

Се поминува,…

Од Времето што минува,

ми се допаѓаат Оние што остануваат.

Сè поминува, но Ти никогаш Не ПОМИНА.  

 

 

 

291 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: