28/09/2023
SKOPJE

Спомени,…

“Добрите спомени се како пријатни, незаборавни вкусови.

Тие се чуваат во меморијата и живеат таму, засекогаш млади, давајќи ја својата вечна арома на целосна и апсолутна среќа.

Спротивно на тоа, лошите спомени се како варење на расипана храна, болни, непријатни, упорни. 

И Добрите и Лошите СПОМЕНИ ми даваат СИЛА кога се чувствувам изгубено “.  

300 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: