04/02/2023
SKOPJE

Сауна,…

Отидовме во еден многу убав хотел.

Седнавме да вечераме.

Разговаравме.

Јадевме и пиевме вино.

Оркестар свиреше романтична музика.

Станавме и танцувавме.

Ме прегрна цврсто со неговото мускулесто тело.

Бев како опиена.

Успеав.   

 

Не можев ни да поверувам дека нешто убаво ми се случува.

Габриел ме праша: „Дали да те однесам дома или вечерва да останеме во хотелов?

Собите се прекрасни, услугата е феноменална, има преубава огромна сауна со помали сауни со џакузи“.

„Зошто да не?, си помислив во себе. Сакам забава и дружење, а овој човек ме привлекува.

Габриел не беше нападен.  

Не инсистираше, но јас решив да останам“.

Отидовме на рецепција, зедовме огромна соба со големо претсобје, бања, спална и огромна тераса.

Седнавме на тераса.

„Габриел немаме дупла облека“, му кажав.

Смеејќи се, ми рече: „В сауна се соблекуваш и гол си цело време“.

„Добро“, му одговорив засрамено.

Потоа, слеговме во сауната.

Многу беше убава.

Имаше исцртано фигури, а стиловите беа мешани, но интересно се вклопуваа еден во друг.

Кога влеговме, се соблековме.

Сите погледи беа вперени во мене.

Габриел се насмеа и додаде: „Вики, како газела си. Мирисаш на живот, ги мамиш луѓето да те посакуваат. И мажи и жени би го галеле твоето извајано тело, кое копнее да биде допирано и да биде посакувано.

Почнав да се смеам.

И Габриел почна да се смее.

Тој ја зеде луфата и почна да ме масира.

 Како ме масираше, неговиот кур, прав како свеќа го чекаше својот плен.

Дали од водата или од се заедно јас се возбудив.

Почнав да го тријам Габриел со луфата.

Габриел воздивнуваше.

Потоа, ми рече: „Ајде да провериме во малите сауни дали е празно“.

Влеговме прегрнати.      

 

 

Како искусен човек, Габриел почна да ме милува.

Кога дојде до мојата врела мачка се наведна и почна да ја бакнува.

Имаше енергија во себе и доста внимателно и со интерес работеше.

Јас исто така сакав авантури.

Го сакав овој секс особено на јавно место.

Го фатив за неговиот кур.

Беше влажен и топол.

 Почнав да го лижам, околу главчето, а тој се грчеше и уживаше.

Подоцна, влеговме во малиот базен заедно.

Се вртевме во водата и се бакнувавме.

Полека ми го стави неговиот кур во мене.

Осетив некоја врелина во мене.

Игравме заедно во миризливата вода, која ги нудеше разните чувства преку своите прекрасни мириси.

Телата ни беа лесни, полетни.

Габриел влегуваше во мене полека, но страсно и посакувано.

„Не сум имал секс многу време“, дофрли и додаде: „Сакам вистинска, природна, свежа и чиста убавина. Вистински порцелан“.

Излезе од мене и ми се приближи одзади.

Ме исполни до крај.

Почна да ме ебе силно, машки.

Нашите тела се споија и двајцата свршивме истовремено.

Лежевме уште долго време, одморајќи се и уживајќи.

 

443 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: