28/09/2023
SKOPJE

Само,…

Зборовите не ме одразуваат.
Јас сум интерпункција, паузи, вдишувања, тишини, извици и прашалници.
Моите говори никогаш не се доволно сеопфатни за да бидат целосно вистинити.
Тешко е да ме најдеш.
Тие се во празнините меѓу зборовите, каде што е тешко да се влезе.
Не зборувам, се изразувам.
Не можам да зборувам.
Можеш само да ме чувствуваш… 

 

338 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: