08/02/2023
SKOPJE

Само за мене,…

„Ми се допадна уште од Првиот Разговор,

се сеќавам дека мислев:

ТОЈ мора да е Одлична Личност и ЕДНАШ моите први впечатоци ќе бидат точни.

Штотуку ми ги наполни очите со твојата тотално смешна личност и

во исто време тешко да ги разберам твоите Маани кои за мене беа СОВРШЕНИ.

Дури и без да го видам, без да го  допрам твоето лице,

знам колку е ПОСАКУВАНА нашата прегратка и

колку не сакам да одиш,

сакам да си присутен тука само ЗА МЕНЕ.  

 

 

 

277 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: