30/01/2023
SKOPJE

Само три

Тие велат дека на човекот му требаат САМО Три работи за да биде ВИСТИНСКИ СРЕЌЕН на овој свет:

1- Некој да сака,

2- Нешто да прави и

3- Нешто на што да се надева.

143 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: