30/01/2023
SKOPJE

Само понекогаш,…

“Јас сум силна и не ми треба ништо.

Секогаш си велам дека сум силна, речиси сум неповредлива и ништо не ми недостасува.

Само Понекогаш .. Ти “.  

 

464 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: