28/09/2023
SKOPJE

Само можеби,…

Можеби ќе се сретнеме

по Втор пат

но времето ќе не промени

и ќе биде како првото.

Ќе се сретнеме пак

на половина пат низ каењето од минатото

и на Љубовта која никогаш не е завршена,

и можеби, само можеби,

ќе научиме да се грижиме

без да се изгубиме повторно.

515 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: