08/02/2023
SKOPJE

Само копнеж

Одеднаш Таа го свати тоа,

за што се каеше,

не беше изгубеното Минато,

ни изгубената Иднина,

не она што не било, 

но она што никогаш не би било.

182 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: