30/01/2023
SKOPJE

Сама и гола,…

Те чекам вечерва во мојот кревет сама и гола
да ги стопиме нашите тела во пламенот
играјќи ја играта на задоволство и болка.
Да ти ги бакнам нозете и да ме кренеш за да стигнам до твојата уста,
наполниме со твојата плунка и твоите телесни сокови, 
дека влегуваш во мене со силата на бранот,
да ме нападнеш со доаѓањето и заминувањето на твоето битие.  

 

309 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: