14/04/2024
SKOPJE

Сакана жена,…

Човек Не можеш да го задржиш – ниту со Деца,

ниту со Младост,

ниту со „Стомак“,

ниту со Уцена,

ниту со Бес…

Мажот останува со Жената СО КОЈА САКА ДА ЖИВЕЕ …!!! 

252 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: