03/10/2023
SKOPJE

Сакам да те киднапирам

Сакам да ти ги киднапирам часовите, оние кои толку многу ги сакам и кои никогаш немаш време да ми ги дадеш.

Сакам да ти ги киднапирам усните, да се изгубам во нив, за твоите бакнежи да бидат само мои.

Сакам да ти ги киднапирам рацете, твоите милувања да ми ги дадат само мене и на никој друг. 

Сакам да ти го киднапирам телото, да бидам плен на него, да те гушнам и да не те оставам да избегаш. 

 

Непознат Автор

 

209 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: