14/04/2024
SKOPJE

Сакам да те имам,…

Колку – толку
Не ме болиш исто секој ден.
Ама знаеш да ме болиш насекаде помалку.
Не ми фалиш исто секој ден.
Ама нема ден да не ми прошеташ низ мислите.
Еднаш болиш корнеш душа.
Друг пат си мислам поминуваш.
Сто пати ја зашивам раната.
Ама пука на секоја твоја порака..
Не, не сакам да престанат да ми доаѓаат.
Сакам да те имам.
Како – така.
Колку – толку. ❤  

АВТОР НА ТЕКСТОТ: “ЕСЕН ВО МЕНЕ“ 

 

 

 

244 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: