30/01/2023
SKOPJE

Рррр….од нејзината уста,…

Како ебозовно звучеше зборот кур изговорен од нејзината уста…
со она растегнато ррр………..
Постепено почна да ме пали, заведува, интересира.
Стара курва, имаше некој магнет во себе.
Толку почна да ме интригира, така што девојчињата повеќе не ме интересираа многу, само почнав да мислам што носи утрешниот ден на работа.
А тоа постануваше се понапнато!!!
Ме налегна на хаубата,
ми нареди да ги раширам нозете и дивјачки,
како да на тоа чекал цела година го заринка во мене, целиот.
Почна да навлага во мене одпозади, дивјачки, секој пат се поагресивно, секој пат се пожестоко…
беше фантастично..
додека така силно ми го даваше да го примам и да му се поклонам,
веке почнав да се прашувам каде ли ќе сака да ми сврши?
Дали ќе сака да ја испука целата сперма како рафален минофрлач во моето дупе, или пак
ќе сака да ме размачка по устата ?
Муреков дека би ми се допаднало да ми го стави во уста и да ме натера да ја проголтам целата негова сперма.
Се свртев и веднаш чучнав.
Полека и мазно одеше по моето тело.
Дел по дел чувствував како расте мојата возбуда.
Ме бакнуваше по лицето, вратот и рамената.
Одеше надолу.
Ми го бакнуваше папокот.
Ми ги рашири нозете и со нејзините долги прсти влезе во моето меѓуножје. „Ау колку си топла и влажна“, ми рече.
Ми ги тргна гаќичките тангата и ги стави прстите во моето меѓуножје.
Јас почнав да се топам под нејзините врели прсти.
„Има да свириш под моиве прсти како виолина“, ми кажа со насмевка.
Стив нè гледаше, беше црвен и набрзо ни се приближи.
Таа му ги откопча панталоните и му го извади неговиот тврд кур и почна со устата да го …
565 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: