05/02/2023
SKOPJE

Розови очила,…

Ветете си дека ќе бидете толку силни што ништо не може да го наруши Вашиот ДУШЕВЕН МИР.

Погледнете ја Сончевата страна на сè и остварете го Вашиот Оптимизам.

Мисли само на нај-доброто,

работи само за нај-доброто и

очекувај го само нај-доброто.

Заборавете на Грешките од Минатото и стреметесе кон поголемите достигнувања во Иднината.  

 

 

 

 

 

 

98 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: