10/06/2023
SKOPJE

Ризик

Понекогаш сме на чекор од нашите соништа,
Но, Ние претпочитаме да чекаме за да бидеме подготвени,
Во меѓувреме, Животот минува, Соништата исчезнуваат,
и ризикуваме да УМРЕМЕ БЕЗ ДА ЖИВЕЕМЕ !!!   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

288 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: