04/02/2023
SKOPJE

Релативноста на времето,…

Времето е бавно кога чекате!

Времето е брзо кога доцните!

Времето е неподносливо кога си тажен!

Времето е прекратко кога си среќен!

Времето е бесконечно кога страдаш!

Времето е долго кога се чуствувате досадно!

Кој и момент да го живеете за Времето,

тоа го одредуваат Вашите чувства и психолошки состојби

и Не е виновен Часовникот !!! 

86 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: