14/04/2024
SKOPJE

Реципроцитет,…

Луѓето се многу изненадени кога ќе почнете да се однесувате кон нив онака како што се однесуваат ТИЕ со Вас.

Многу често упатуваат обвинувања дека сте станале  ЛАДНА Личност со Камено Срце.

Тоа Не е точно.

Само почнувате да се однесувате како огледало – го одразуваш она што другите ти го даваат.

Вие Не сте Парче од Мраз.

Едноставно им пристапувате на Луѓето со Реципроцитет.

Луѓето кои се однесуваат ДОБРО со Вас секогаш можат да сметаат на Топлина, Почит и Позитивна Енергија од Ваша страна.

А оние кои сакаат да ве повредат Вас или Вашите најблиски мора да имаат предвид дека ќе го добијат тоа што го заслужуваат.   

 

 

 

390 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: