28/09/2023
SKOPJE

Размисла на еден Љубовник,…

Размисла-та на ЕДЕН Љубовник,… 

И Тој длобоко во Себе зборува : – “ Не е само да ги Рашири Нозете, да ја Ебеш и Свршиш, што е Поентата да го правиш тоа ? “ 

“Треба да ја натерам да се чувствува Посебно,

да ја натерам да размислува Цел ДЕН дека има Сексуални Фантазии со Мене и дека толку многу МЕ ПОСАКУВА,… “   

 

И Тој тивко во Себе продолжува : – “Таа пред да ги отвори Нозете, прво треба да ја запознаам, да ја слушам, да направам да се чувствува посебно и

пред да ги Отвори Нозете, да си ја ОТВОРИ ДУШАТА.“ 

“ Треба да се погрижем ТАА да се чувствува Безбедно со МЕНЕ, да ја ослободам од нејзините Стравови за да може да го покаже НАЈ-Доброто од СЕБЕ,

да не се плаши да ја покаже нејзината ИНТИМНА страна или да ги ИСКАЖЕ сите нејзини Фантазии.“   

 

 

Значи : – “ Водете Љубов, Предизвикувајте и Оргазми, Играјте со НЕА без разлика дали тоа е Валкано или е Смешно и додека тоа го правите ,

Галете ја,

Не мрдајте како машина,

Таа Секогаш мора да Чувствува, 

и кога е во точка на Максимална ВОЗБУДА да и шепне-те на Уво дека – “Исто толку како и Таа сакаш да уживаш да бидеш со Неа“. 

“Мора да Бидете: 

Романтични,

Слатки,

Диви,

Доминантни,

Покорни,

СЕКОГАШ треба да ја Изненадите со нешто РАЗЛИЧНО“.

“Тајната е да го правите она, што сакате да Ви го прават на Вас“.

“Ќе се грижам за Неа, затоа што знам… Можеби нема да бидам со Неа Засекогаш,

но се Уверувам дека Нема да ме заборави и дури и да го прави ТОА со други МАЖИ, НЕМА ДА МЕ ИЗВАДИ ОД НЕЈЗИНИОТ УМ“.

“Затоа што секој МАЖ може да и ги РАШИРИ нозете и да ја ЕБЕ Жената,

но Јас претпочитам да и ја отворам Душата и да Водам Љубов со НЕА на Илјада начини..“   

 

 

288 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: