30/01/2023
SKOPJE

Разделба,…

Постојат разлики помеѓу луѓето кои заминуваат

затоа што сакаат да заминат…

и оние кои заминуваат затоа што не знаат како да останат.  

 

 

 

263 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: