14/04/2024
SKOPJE

Рафинирана дама или ,….

Рафинирана Дама во Општеството И

Невоздржана Курва во спалната соба.

Во секоја вистинска Жена,

Безобразноста,

Нечистотијата,

Непристојноста и

Вулгарноста

играат апсолутно шокантна еротска катализаторна Улога.

Докажано е,

колку е Жената поинтелигентна,

толку повеќе знае да биде женско,

толку повеќе е склона да го интелектуализира и сублимира ВУЛГАРНОТО

и да ги бара сите можни префинетости во Безобразноста и Престапот.

Сонувањето за некаква перверзија за надминување на табуата,

макар и само во фантазијата,

прави сè да биде многу позабрането и поради оваа причина постимулативно.

Вечниот шарм на забранетото е самата суштина на Еротиката.

Нејзиниот шарм секогаш и во секој случај лежи во префинетоста 

и затоа убавината,

елеганцијата и

пред се интелигенцијата на дамата-женка

се спојуваат

за да ја направат чувствителна и вознемирувачка анималноста на сексуалниот чин,

што предизвикува Задоволство ДО СРАМ,… 

 

 

295 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: