29/01/2023
SKOPJE

Прости ми,…

Прости ми.
Тоа беше најубавиот збор што неговата кукавичка искреност можеше да го најде.
Тој толку среќно ме отстрани од совеста и љубезно ме следеше во минатото.
А за мене тоа беше првиот чекор во иднината, непознат и досега незамислив.

Секое Срце има некаква болка, само начинот на изразување ѐ поинаков.
Некои тоа ќе го сокријат во своите Очите, а некои во својата Насмевка.
Кога се чувствувате лошо, слушајте ја Природата.
Тишината смирува подобро од Милион Непотребни Зборови…  
Автор на текст и предлог на слики: “Есен во мене“   
273 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: