10/12/2023
SKOPJE

Проекција

Кога ќе пристигне Некој Кој е навистина за Вас,

Ќе го знаете тоа,

Нема да чувствувате Сомнежи,

Нема да чувствувате Страв.

Ќе почувствувате НЕВЕРОЈАТЕН Мир и Поврзаност, 

Дотогаш Не го барајте,

или Не се фрустрирајте обидувајќи се да бидете компатибилни со Секое СРЦЕ…  

 

 

 

 

262 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: