05/02/2023
SKOPJE

Пријател

Тоа што ме изгуби како пријател не значи дека ме имаш за непријател,

јас сум подалеку од тоа.

Се што сакаш да јадеш, не е на мојата маса.     

 

 

216 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: