30/01/2023
SKOPJE

Причини за добро здравје,…

Здравјето секогаш не доаѓа од МЕДИЦИНАТА. 

Повеќе пати доаѓа од Мирот во Главата, 

Мирот во Срцето, 

Мирот во Душата. 

Доаѓа од Смеењето и ЉУБОВТА. 

335 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: