30/01/2023
SKOPJE

Прегратка,…

Искрената ПРЕГРАТКА е бесконечен свет на зборови,

што го содржат она

што не е неопходно да се изрази…

Тука сум Јас…

Тоа е „можеш ли да ми кажеш што мислиш

дека никој не може да разбере

затоа што ветувам дека ќе дадам се од себе да те разберам и да се ставам на твоето место…“

Тоа е „Те сакам“, „ми недостигаш“, „Ми требаше оваа Прегратка“…

Тоа е „Имаш мое Рамо да плачење додека солзите не ти се исушат“,

„Тука сум да те поддржам и да те придружувам“…

Тоа е „сметајте на мене секогаш кога ќе ви затреба“…

Тоа е „Не си сам, Заедно поминуваме низ ова“…

Но и Прегратката е среќа за повторното обединување,

или кога ќе ги постигнете целите…

Радост е што те имам во мојот Живот…

Прегратката е топлината што ни е потребна за да ја нахраниме душата…

Тоа е силата за да нè рестартира …

Тоа е да знаеш дека има некој кој Те Сака и те зема Предвид…

Прегратката е лек кој ги лекува душите и

кој без зборови кажува колку Некој ни е Важен…

372 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: