30/01/2023
SKOPJE

Пред полноќ, …

Таму пред полноќ и после полноќ
кога сите навлегуваат во сон и тишина.
Се слушаат само мирните отчукувања на часовникот,
и вознемирените отчукувања на срцето.
Зарем тоа не е Доказ дека Времето поминува, а некои Болки остануваат.?  
Автор на текст и
предлог на насловна: “Есен во мене“ 
293 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: