29/01/2023
SKOPJE

Пред Нас,…

„Она што останува зад Нас

е СЕКОГАШ помалку важно од она што е пред Нас…

Бескорисно е да се размислува за тоа што се случило,

било да е Добро или Лошо, важно е што ќе се СЛУЧИ …“

 

 

 

251 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: