04/02/2023
SKOPJE

Правило на животот,…

ПРОМЕНАТА е Правило на Животот.
А Оние кои гледаат само кон Минатото или Сегашноста…
сигурно ќе ја изгубат ИДНИНАТА .

325 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: