30/01/2023
SKOPJE

ППП ОП,…!!!

Перса примила писмо-брза пошта, од својот сопруг, кој бил на воено одсуство, со следната содржина: 

– ППП ОП, читај: – ПЕРСО ПЕРИ ПИЗДУ, ОДСУСТВО ПРИСТИЖЕ !!! 

Таа на тоа одговорила со истата кратенка: 

– ППП ОП, читај: – ПИСМО ПРИМИЛА ПИЗДУ ОПРАЛА ПОШАЉИ !!! 

 

 

296 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: