29/01/2023
SKOPJE

Повторно Гледач,…

Инструкциите беа јасни и едноставни: можам да ги гледам, ако навистина сакам можам да добијам еден од нивните телефони и да ги сликам и снимам, без интернет под услов сè да остане кај нив.

Можам да се соблечам, да дркам, да воздивнувам и да дофрлам и гласно да коментирам, но нема допирање, не смеам да приоѓам до нив и да не очекувам тоа да се смени.

И онака бев сам и извесно време сексот ми беше сведен на дркање со порно, па зошто УШТЕ еднаш да не гледам во ЖИВО, си помислив.

И се согласив.

Се сретнавме на договореното место, прво ние двајца, госпоѓата малку задоцни.

Ја следев Неговата реакција и Пред и Откако ја виде: беше јасно дека е лудо напален, „од авоион“ можеше да се види дека ја сака.

Следуваше бакнеж… сочен, вистински… за нив остатокот од светот Не постоеше.

„Ајде да одиме?“, предложи госпоѓата. 

И тргнавме.

Изнајменото сместување беше преку улицата, Тој го имаше клучот.

Се држеа за рака, погледнав надолу во тој стисок… како да беа некако споени.

Можеби поради она што го знаев, се чувствував како навистина и целосно да припаѓаат заедно.

И тие уживаа во тоа.

Се качувавме по скалите, а јас бев половина чекор поназад.

Ја стави раката на нејзиниот задник, и го стисна, како да е тоа најприродното движење на светот.

Ја отклучи вратата од станот, ја пушти прво нејзе, па јас, ја затвори вратата, ја заклучи и ни се придружи во малиот ходник.

Ги соблекоа чевлите и двајцата отидоа во тоалет.

Ги следев… и застанав во ходникот до отворената врата додека тие си ги миеа рацете, се насмевнаа и малку се бакнуваа.

Одеднаш се сврте кон неа, силно ја зграпчи и почна да ја бакнува.

Таа се залепи за него, одговори на тие страсни бакнежи и ги спушти рацете по неговиот грб, а потоа напред.

Ги гледав од профилот, јасно ја видов нејзината рака на неговиот шлиц и двете негови раце на нејзиниот задник.

Тој ја поведе и тие двајца тргнаа, но таа падна на колена и почна да му го откопчува шлицот без да ја трга насмевката од усните.

Набрзо пред нејзиното лице се појави гол кур, таа само се насмеа и ЛАКОМО го фати со усните.

Воздишките се измешаа, насмевките на задоволство не ги напуштаа нивните лица.

Знаев дека сценариото не е однапред смислено,  и се опуштив и уживав во сцената.

Таа жена навистина уживаше во пушењето.

Таа ги стави рацете на неговиот гол задник и го повлече кон себе.   

Курот ритмички влегуваше и излегуваше, во одреден момент се слушаше звук на жуборење кога почна да ја гуши, но таа не го испушти со сиот тој среќен, весел и палав израз на нејзиното лице.

Изгледаше како да попушти и дека ќе умре, но тој ненадејно ја подигна.

Тој ѝ подметна брз бакнеж на усните, и ги откопча панталоните, ја оттурна од себе и со ненадејно движење и ги повлече гаќите до колена.

Немав најдобар поглед, тој стоеше зад неа, но потоа ја турна и се прилепо преку работ на кадата, малку се лизна, и набргу се покажа гол женски задник со пичка што извира и свети.

Таа веќе беше влажна.

Очекував веднаш да и се ЗАБИЕ, но тој замавна со раката и почна да ја удира по задникот.

„Тоа е она што го сакаше? – ја праша без да го намали интензитетот на неговите удари. 

Кожата на газот веќе смени боја и добро поцрвене.

„Мммм… можеш и тоа, знам дека ти се допаѓа кога ќе поцрвени… го чувствувам газот како ми гори, но и пичката ми гори! рече таа лежејќи послушно така свиткана и еластична.

Тој и пријде, и ги стави двете раце на нејзините половини, и ги рашири нозете и со еден потег се наби до топчињата.

Таа стенкаше, но ми се чини од чисто задоволство.

Тој набиваше со сета сила, се слушаа звуците на курот што шлапка по мократа пичка и нивните воздишки.

Сè уште стоев облечен, фасциниран гледајќи ја таа обична сцена и почувствував како мојот кур се напрегаше да излезе од моите фармерки.

„Малку полесно“, слушнав кога таа молеше и стенкаше, тој малку ја намали брзината и и рече: „Што е полесно? Сакаше кур, еве ти го, знам дека го сакаш!

Ќе те растргнам!“ 

Малку се поместив за да можам да видам сè.

Го држеше околу половината, а со едната рака почна да и го гали клиторисот… потоа тој го извади натопен во сокови и пак го стави, но почна да и ја трие и другата дупка – анусот. 

Малку го намали интензитетот на боцкањето и полека со прстот го заокружи анусот.

Таа не протестираше, остана послушна. 

Тој полека почна да ја набива со показалецот, влегувајќи внатре, а нејзиното стенкање се засилуваше.

Тој ги координираше движењата на курот и прстот,  со курот мешаше во нејзината пичка а со прстот во нејзиниот анус, но таа се спротивстави и се оттурна од него.

„Ти сакаш прст во задникот, а? Не биди срамежлив, кажи…“ „Да… ми се допаѓа кога ми пикаш со прст во задникот!

„Мммм… знаеш колку ја сакам… мора добро да ја зачиниме…

Спремив изненадување за неа, таа ќе добие нешто друго!

Телото наеднаш и се здрви, задникот и се крена кон него, тој се втурна во неа и силно ја стисна.

Се тресеше од неконтролиран крик… „Наполни ме…“

Таа прскаше, тој се извлече од неа, ја крена, ја завитка околу себе и ѝ шепна нешто… се ослободија од облеката… фрлија сè во бањата и отидоа во собата до креветот голи и прилепени. 

Тој и додаде лубрикант, пенисот и го врати во анусот, се в турна внатре и почна полека да го забива, но без да го извади.

Малку по малку и целиот и се најде во задникот!

Потоа почна да го вади и да го враќа, удирајќи ја во задникот на општо воодушевување на „публиката“!

После серија жестоки удари, Тој и пријде од напред, застана меѓу нејзините нозе, малку и ги подигна колковите и со сета сила и се наби во пичката!

Таа стенкаше… но и му дозволи да ја тепа со играчката, дилдото што го имаше во раце а јас незнам од каде го извлечи. 

Јас лудо и неконтролирано свршив, но сепак гледав, фасциниран од глетката.

„Подготвена?“ тој ја праша.

Не слушнав одговор, но тој се лизна, и го извади курот.

Таа му додаде подмачкување.

Обилно го затресе својот жежок отечен кур, можев да ја видам неговата големина, но бев сигурен дека сепак ќе го забие во неа.

Го затресе лубрикантот во задникот, се приближи и полека почна да влегува.

„Полека… те молам“, шепна таа како во себе.

„Ќе бидам нежен, те молам смири се …не грижи се…“ вети и продолжи.

Ги гледав отстрана, па имам точен приказ како курот полека исчезнува во газот.

Помина малку време додека да го вметне до крај, но можеше да се види олеснување, воодушевување, радост на двајцата кога топчињата беа залепени за задникот.

Тој продолжи да се движи.

„Ќе ти го наполнам задникот! рече тој и набрзо почна да се празни.

Се поместив за да им ги видам лицата.

На него имаше грч од потполно задоволство додека таа , со затворени очи, клечеше толку исправено пред него … на нејзина радост, воодушевување…

И двајцата изгледаа – среќни.

Кога се симна до неа на креветот и почна лесно да ја бакнува, среќата можеше да се исече со нож толку што беше опипливо…

„Одам да се истуширам…“ и рече, додека таа нежно беше свиткана околу него.  

Дури тогаш ме погледна.

Седев на столот недалеку од креветот, со панталоните спуштени до колена, целиот излепен од сопствената сперма.

Целосно несвесен за себе, изгубен во мислите што произлегуваат од она што штотуку го гледав.

„ Дали ви се допадна? рече со доверба на маж кој штотуку ја покажа својата машкост, и тоа исто така пред сведок.

Кимнав со главата и двајцата ја погледнавме.

Лежеше свиткана на креветот со блажена насмевка на задоволна жена.

„Мило ми е што уживаше“, рече тој кога бевме сами.

„Јас уживав… но не како тебе“ се насмевнав.

И таа се насмеа.

„Секогаш одлично се забавувам со него… тој е тој што понекогаш смислува иновации.

Се трудам да го следам затоа што сакам да уживаме и двајцата“

„Очигледно“ реков искрено. 

Мислев дека тоа е тоа и почнав да се подготвувам за излегување.

„Дали ви е доста? – праша со насмевка.

„Не… но мислев дека треба… да одиме? 

„О не… уште не е готово! рече тој, спуштајќи се прво до нејзините гради, благо бакнувајќи ја, а потоа до стомакот, застанувајќи да остави бакнеж.

Така се врати на брадавиците кои видно се намалија и добија поинаков облик.

Тој се галеше, ја грицкаше, ја бакнуваше… таа малку се свитка и легната на грб се опушти, малку раширувајќи ги нозете.

Полека се спушти и почна да ѝ го бакнува меѓуножјето… ги стави рацете под нејзиниот задник и почна да меси со рацете.

Лижеше кратко по целата пизда, потоа се врати и сега многу полека почна да ги потопува јазикот и усните.

Таа се грчеше и стенкаше од задоволство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

176 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: