04/02/2023
SKOPJE

Постари мажи,…

Постари мажи …

Постарите мажи се трпеливи, во и надвор од спалната соба.

Предиграта не започнува (или трае само) пет минути откако Таа ќе се разголи.

Кај Постарите мажи, ПРЕДИГРАТА честопати започнува неколку часа однапред и никогаш навистина не запира.

Тие разбираат дека умот и срцето КАЈ ЖЕНАТА се најважните полови органи и знаат како да ги разоткријаат и негуваат.

Постарите мажи сакаат да го извлечат максималното задоволство кај Жената.

Жената не само да има поголеми и подобри оргазми (и ќе има), туку затоа што уживаат да го гледаат тоа што го прават и како на тоа реагира женското тело.

Постарите мажи веруваат прво во Жената. 

Нивната цел не е само да ја свршат Жената. 

Постигнатиот оргазам не им е цел. 

Тие ја сакаат предиграта, не им пречи да работат напорно на оргазмот кај жената. 

Се гордеат со тоа што даваат оргазам после оргазам и жената ја оставаат потресена, без здив и слаба.

Постарите мажи, генерално, имаат подобра контрола врз женското телот преку искуството или зрелоста. 

Постарите мажи можат да донесат повеќекратни оргазми, да поминуваат часови во предигра, да имаат секс онолку долго колку што Жената сака, да ги менуваат ставовите – позициите, а сепак тие самите да не доживеат свој оргазам.  

Младите мажи не мора да разбираат дека поентата на сексот не е да се возбудуваш.   

За Постарите мажи, сексот е поврзаност, интимност и заедничко задоволство. 

За Постарите мажи свршувањето е убаво, но треба да има и одлична забава. 

За Постарите мажи тоа е нивна способност да донесат задоволство кај Жената и нивното апсолутно владеење со искуството на Жената, било да е тоа брза секс сесија или шестчасовно попладне. 

Пробајте, и ќе ги засакате Постарите мажи ! 

Паскал Спанкер.

 

345 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: