05/02/2023
SKOPJE

Послевкусот

Се е до послевкусот.

Во секоја работа.

Се зависи од тоа како се чувствувате потоа.

После комуникација,

после кавга,

после секс,

после кафе,

после поглед.

Ова „по“ во голема мера е одлучувачко.

184 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: