10/06/2023
SKOPJE

Посебен,…

Имаше нешто…не можам да објаснам..

Не знам ни што е тоа што го направи толку ПОСЕБЕН…

Тој имаше нешто… нешто што Другите го НЕМАА !!! 

 

 

273 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: