05/02/2023
SKOPJE

Посакуваме,…

Понекогаш го поминуваме цел Живот

посакувајќи НЕШТО 

што веруваме дека ќе не направи КОМПЛЕТНИ ,

без да бидеме Свесни дека

Не се бориме за она што НАВИСТИНА ни треба,

223 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: